Meteen naar de inhoud

praktische ingenieurs met passie en professionele expertise

Sinds 2008

GWW Ingenieurs is in 2008 opgericht door Jaap van der Eerden. De eerste projecten betroffen voornamelijk de advies- en toezichtfase op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Door een snelle groei heeft GWW Ingenieurs haar werkgebieden al snel uitgebreid met de ontwerp- en realisatiefase. Wij combineren persoonlijke passie met professionele expertise. Met elkaar, met opdrachtgevers en met collega-adviseurs realiseren wij zo inspirerende projecten voor een betere leefomgeving.

0 +
jaren ervaring

over GWW ingenieurs

GWW Ingenieurs is een jonge, frisse en dynamische organisatie, gespecialiseerd op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Adviseurs die de opdrachtgever in het gehele traject – van voorbereiding tot beheer – adviseren en ondersteunen. Bij het oplossen van vraagstukken staat niet alleen de functionaliteit centraal, duurzaamheid en de sociale invulling zijn belangrijke aandachtspunten. Kenmerkend is onze creatieve en praktische aanpak. GWW Ingenieurs onderscheidt zich daarmee van andere ingenieursbureaus door meer te bieden dan denken in ’traditionele’ oplossingen. Direct, oprecht en beter!

Onze mensen

Bij GWW Ingenieurs werken we met betrokken, betrouwbare en deskundige medewerkers, die zorgen voor een optimale en efficiënte uitvoering van alle project waaraan wij werken. We doen dit door samen te werken met de wil om het samen slimmer te doen, beter te maken en vooral ook leuker; dat is wat onze mensen bindt. Onze professionals delen hun kennis en leren van anderen. Vanuit de verschillende disciplines van ons vakgebied binnen de grond-, weg- en waterbouw en groene ruimte kijken wij met een brede blik naar ons werkveld om samen te komen tot de beste oplossingen.

Het beste ingenieursbureau van Nederland verdient de beste mensen

Het beste ingenieursbureau van Nederland verdient de beste mensen

team

[wpteam id="2032"]

We zijn op zoek naar een senior werkvoorbereider adviseur contract & aanbesteding werkvoorbereider landschapsarchitect kostendeskundige verkeerskundige

We zijn op zoek naar een
senior werkvoorbereider adviseur contract & aanbesteding werkvoorbereider landschapsarchitect kostendeskundige verkeerskundige

Onze partners

Historie

GWW Ingenieurs is in 2008 door Jaap van der Eerden opgericht. De eerste projecten van GWW Ingenieurs betroffen vooral de advies- en toezichtfase op het gebied van grond- , weg- en waterbouw. Door een snelle groei heeft GWW Ingenieurs in een korte tijd haar werkgebieden kunnen verbreden naar de ontwerp- en realisatiefase. GWW Ingenieurs combineert persoonlijke passie met professionele expertise. Met elkaar, met opdrachtgevers en met collega adviseurs maken wij inspirerende projecten.
Tijdlijn
GWW_Ingenieurs_pand_web