Ga naar de inhoud
sinds 2008

Historie

GWW Ingenieurs heeft een rijke geschiedenis, geworteld in de praktische ervaring en passie van haar oprichter, Jaap.

Jeugdjaren
het begin
van schep naar idee

Het verhaal van Jaap begint al op jonge leeftijd, toen hij buiten te vinden was, gravend met een schep en spelend met water. Deze vroege interesse in de buitenwereld leidde ertoe dat hij vanaf zijn twaalfde als opperman werkte en zijn zaterdagen doorbracht bij een infra- en groenbedrijf. Jaap's pad voerde hem van stratenmaker tot machinist en uiteindelijk tot uitvoerder. Onderweg merkte hij een gebrek aan praktisch advies in zijn vakgebied.

praktijk naar idee

 Jaap's pad voerde hem van stratenmaker tot machinist en uiteindelijk tot uitvoerder. Onderweg merkte hij een gebrek aan praktisch advies in zijn vakgebied.

2008
24-01-2008
De start van GWW Ingenieurs
idee naar bedrijf

Uit dit gemis ontstond de oprichting van GWW Ingenieurs in 2008. Jaap's visie was helder: een bedrijf dat zich niet alleen richt op toezicht en directie, maar ook op het begeleiden van werken met een stevige basis in praktische kennis. Het bescheiden begin van GWW Ingenieurs was vanuit een kantoor aan huis aan de Oranje Nassaustraat 15 in Dieren. Hetzelfde jaar nog verwelkomde het bedrijf zijn eerste medewerkers, wat de focus op voorbereiding en contractvorming versterkte.

2009
januari
de eerste verhuizing

Een jaar later, in 2009, verhuisde GWW Ingenieurs naar een kantoor aan de Spoorstraat 1b in Dieren. Dit betekende een nieuwe fase waarin alle diensten werden aangeboden vanuit een technische invalshoek. De groei zette door en in 2013/14 realiseerde het bedrijf een mijlpaal met de nieuwbouw van de Marke 15.

2013
verhuizing naar de marke

In onze historie staat de verhuizing naar het nieuwe pand op De Marke in Dieren als een mijlpaal. Deze stap in eind december markeerde onze groei en ambities, zowel lokaal als landelijk in de grond-, weg- en waterbouw. Het nieuwe, duurzaam ontworpen pand weerspiegelt onze toewijding aan innovatie en ontwikkeling. Dit moment symboliseert een nieuw hoofdstuk in de rijke geschiedenis van GWW-Ingenieurs.

2015
tot nu

Een belangrijke transitie vond plaats in 2015, toen GWW Ingenieurs zich ontwikkelde tot een mensgerichte organisatie. Deze verandering betrof zowel het personeel als de klanten, waarbij de nadruk lag op het creëren van waarde door middel van persoonlijke aandacht en maatwerk. Jaap's reis, van een jongen met een schep in de hand tot trotse eigenaar van een bloeiend ingenieursbureau, weerspiegelt de ontwikkeling van GWW Ingenieurs: een bedrijf dat diepgeworteld is in de praktijk, maar altijd vooruitkijkt naar de toekomst.

uit de oude doos

foto's

We zijn op zoek naar een
senior 
 werkvoorbereider
werkvoorbereider

Wil je werken bij een jong, fris en dynamisch ingenieursbureau dat zich onderscheidt in de wereld van grond-, weg- en waterbouw? Dan is GWW Ingenieurs op zoek naar jou!