Meteen naar de inhoud

gww
& jij

Vacature

verkeerskundige

GWW Ingenieurs is een groeiend ingenieursbureau met een familiair karakter. Om onze ambities te behalen vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en je zowel persoonlijk als professioneel kunt blijven ontwikkelen. Jij bent een optimistisch ingestelde doorzetter die met plezier en passie voor het vakgebied wil samenwerken in een sociale, gezellige omgeving waar een gezonde balans heerst tussen werk en privé.

Werken bij GWW

Marktconform salaris
Opleidingsmogelijkheden
Voordeel
Voordeel

Als verkeerskundige adviseer je over uiteenlopende vraagstukken, variërend van beleid tot probleemverkenning, van haalbaarheidsstudie tot evaluatie en van procesregie tot een secondopinion.

Je neemt deel aan projecten en integrale projectgroepen voor nieuwbouw of ontwikkeling van gebieden en bouwplannen en voor reconstructie van wegen. Hierbij stel je verkeerskundige (schets)ontwerpen op en bereid je zelfstandig en samen met anderen kleinere verkeerskundige projecten voor. Je bent binnen de projecten het eerste aanspreekpunt voor alle vraagstukken met betrekking tot verkeer en behandelt meldingen en vragen van bewoners en bedrijven.

Daarnaast verricht je diverse verkeerskundige werkzaamheden, waaronder het voorbereiden van verkeersmaatregelen, advisering over onder andere omleidingen, bewegwijzering en bereikbaarheidsregie.

Om binnen de projecten van GWW Ingenieurs een hoge kwaliteit te behalen en te behouden word je vanuit de organisatie gestimuleerd om je zowel op persoonlijk als professioneel vlak te blijven ontwikkelen door middel van het volgen van relevante cursussen of opleidingen.

    Jouw toekomstige collega's

    [wpteam id="2046"]

    past GWW
    bij jou?