Meteen naar de inhoud

gww
& jij

Vacature

senior werkvoorbereider

GWW Ingenieurs is een groeiend ingenieursbureau met een familiair karakter. Om onze ambities te behalen vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en je zowel persoonlijk als professioneel kunt blijven ontwikkelen. Jij bent een optimistisch ingestelde doorzetter die met plezier en passie voor het vakgebied wil samenwerken in een sociale, gezellige omgeving waar een gezonde balans heerst tussen werk en privé.

Werken bij GWW

Marktconform salaris
Opleidingsmogelijkheden
Voordeel
Voordeel

Vakinhoudelijk ben jij de professional op het gebied van werkvoorbereiding. In de functie van senior werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de volledige werkvoorbereiding van een project. Je legt verantwoording af aan de projectleider/opdrachtgever en tussentijdse veranderingen in het werk bespreek je intern met de projectleider, adviseur of opdrachtgever. Er wordt van je verwacht dat je zelf zo veel mogelijk relevante informatie verzamelt door je in te lezen in de huidige materie of door benodigde onderzoeken uit te voeren.

Hoofdzakelijk heb je te maken met projecten met een looptijd van 3 tot 6 maanden. Samen met het projectteam doorloop je dit proces. De technische tekeningen waarmee de werkzaamheden goed en gecontroleerd ten uitvoer te kunnen worden gebracht, vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Binnen het schetsontwerp, voorlopig ontwerp en het definitief ontwerp heb jij de focus op kwaliteit en denk je proactief mee, zodat met jouw inbreng een ontwerp nóg beter kan worden.

Je bent ongeveer 40% van de tijd op kantoor aan het werk in het ontwerpprogramma Autocad en Bakker & Spees. In dit werk heb je vrijwel altijd te maken met deadlines waarbij je ervoor zorgt dat het werk afkomt volgens gemaakte afspraken.

Om een hoge kwaliteit te behalen en te behouden blijf je de innovatieve ontwikkelingen volgen door middel van cursussen of opleidingen. Vanuit de organisatie word je dan ook gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen.

    Jouw toekomstige collega's

    [wpteam id="2046"]

    past GWW
    bij jou?