Meteen naar de inhoud

gww
& jij

Vacature

landschapsarchitect

GWW Ingenieurs is een groeiend ingenieursbureau met een familiair karakter. Om onze ambities te behalen vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en je zowel persoonlijk als professioneel kunt blijven ontwikkelen. Jij bent een optimistisch ingestelde doorzetter die met plezier en passie voor het vakgebied wil samenwerken in een sociale, gezellige omgeving waar een gezonde balans heerst tussen werk en privé.

Werken bij GWW

Marktconform salaris
Opleidingsmogelijkheden
Voordeel
Voordeel

Als landschapsarchitect zijn ontwerponderzoek en verbeeldingskracht je voornaamste vaardigheden. Binnen het projectteam ben jij dan ook het creatieve brein en werk je hoofdzakelijk aan projecten met een looptijd van 6 tot 12 maanden.

Je bent sterk in het visualiseren van originele oplossingen, waarbij je onvermoede verbanden legt en door een analytische kijk grip krijgt op complexe vraagstukken. De presentatie van deze inspirerende, uitvoerbare ontwerpen is bij jou in goede handen. De aansprekende schetsen en heldere onderbouwing maken de presentatie een lust voor het oog

Je bent 50% van de tijd op kantoor aan het werk in het ontwerpprogramma Autocad, Illustrator, Photoshop, InDesign en Sketchup. In dit werk heb je vrijwel altijd te maken met deadlines. Het is belangrijk dat het werk afkomt volgens gemaakte afspraken. Alle veranderingen in het werk bespreek je intern met de projectleider/opdrachtgever.

Om een hoge kwaliteit te behalen en te behouden blijf je de innovatieve ontwikkelingen volgen door middel van cursussen of opleidingen. Vanuit de organisatie word je dan ook gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen.

    Jouw toekomstige collega's

    [wpteam id="2046"]

    past GWW
    bij jou?