Meteen naar de inhoud

gww
& jij

Vacature

kostendeskundige

GWW Ingenieurs is een groeiend ingenieursbureau met een familiair karakter. Om onze ambities te behalen vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en je zowel persoonlijk als professioneel kunt blijven ontwikkelen. Jij bent een optimistisch ingestelde doorzetter die met plezier en passie voor het vakgebied wil samenwerken in een sociale, gezellige omgeving waar een gezonde balans heerst tussen werk en privé.

Werken bij GWW

Marktconform salaris
Opleidingsmogelijkheden
Voordeel
Voordeel

Vakinhoudelijk ben jij als kostendeskundige verantwoordelijk voor het opstellen van een correcte kostprijs. Je houd je bezig met calculaties van projecten op het gebied van bovengrondse en ondergrondse infrastructuur.

Je verzorgt hierbij de samenstelling van calculatiemappen, voert controle uit op aanvragen, maakt kostprijsberekeningen en zorgt voor de juiste verwerking van alle projectgebonden stukken en (technische) tekeningen. Het aanvragen van offertes bij leveranciers en aannemers en het maken van werkbegrotingen in Bakker & Spees behoort verder tot de dagelijkse werkzaamheden.

Om binnen de projecten van GWW Ingenieurs een hoge kwaliteit te behalen en te behouden word je vanuit de organisatie gestimuleerd om je zowel op persoonlijk als professioneel vlak te blijven ontwikkelen door middel van het volgen van relevante cursussen of opleidingen.

    Jouw toekomstige collega's

    [wpteam id="2046"]

    past GWW
    bij jou?