Meteen naar de inhoud

gww
& jij

Vacature

adviseur contract en aanbesteding

GWW Ingenieurs is een groeiend ingenieursbureau met een familiair karakter. Om onze ambities te behalen vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en je zowel persoonlijk als professioneel kunt blijven ontwikkelen. Jij bent een optimistisch ingestelde doorzetter die met plezier en passie voor het vakgebied wil samenwerken in een sociale, gezellige omgeving waar een gezonde balans heerst tussen werk en privé.

Werken bij GWW

Marktconform salaris
Opleidingsmogelijkheden
Voordeel
Voordeel

Als adviseur contract en aanbesteding organiseer en stuur je contractmanagementprocessen en aanbestedingen met als doel zo goed mogelijke resultaten voor de opdrachtgever. Je fungeert hierbij als een kritisch geweten bij huisvestingsprojecten en -programma’s.

Je hebt oog voor structuren en processen en bent in staat projecten strategisch goed te overzien waarbij een passende contract- en aanbestedingsstrategie kan worden ontwikkeld. Je weet als geen ander welke stappen in dit proces moeten worden doorlopen en welke producten moeten worden gerealiseerd. Het proces stuur je hierop aan.

Om binnen de projecten van GWW Ingenieurs een hoge kwaliteit te behalen en te behouden word je vanuit de organisatie gestimuleerd om je zowel op persoonlijk als professioneel vlak te blijven ontwikkelen door middel van het volgen van relevante cursussen of opleidingen.

    Jouw toekomstige collega's

    [wpteam id="2046"]

    past GWW
    bij jou?