Diensten

Landmeten
Meer dan een reeks getallen

Wij weten, door de betrokkenheid van onze landmeters, wat er speelt en nodig is voor het opstellen van een gedegen ontwerp. GWW-Ingenieurs meet niet alleen de punten in de buitenruimte, maar in een vroeg stadium denken wij mee, kijken wij vooruit en brengen de consequenties in beeld.

Lees verder
Advies
Van probleem naar oplossing

GWW-Ingenieurs werkt aan vraagstukken, die aansluiten bij wat er leeft en speelt in onze dagelijkse leefomgeving. Wij geven oplossingsgerichte en innovatieve adviezen. In het advies maken wij praktisch en creatief gebruik van bestaande technieken of ontwikkelen nieuwe technologieën.

Lees verder
Ontwerp
Maatwerk

In de ontwerpfase is een functionele oplossing voor GWW-Ingenieurs belangrijk. Centraal staat het gebruiksgemak en de duurzaamheid van het ontwerp. De uitwerking krijgt een passende uitstraling en is in harmonie met de omgeving.

Lees verder
Contract en aanbesteding
Een goede basis

GWW-Ingenieurs heeft ruime ervaring met verschillende aanbestedingsprocedures, contractvormen en offertes aanvragen. De details in de wet- en regelgeving zijn belangrijk en samen met de opdrachtgever bepalen we de geschiktste vorm voor het project.

Lees verder
Directie & toezicht
Bewaken van kwaliteit

GWW-Ingenieurs is behulpzaam bij deze taak, welke direct invloed heeft op de realisering en de eindkwaliteit van het project. Onze ervaring maakt dat wij op een praktische, efficiënte en kostenbesparende manier stagnaties oplossen.

Lees verder
Realisatie
Ontzorgen van A tot Z

GWW-Ingenieurs begeleidt de uitvoering van het project en behartigt de belangen van onze opdrachtgevers. We zijn gericht op het omgevingsmanagement, zodat we betrokkenen en geïnteresseerden informeren en op de hoogte houden.

Lees verder

GWW-Ingenieurs staat voor kwaliteit. Klik hier voor ons NEN-EN-ISO 9001:2015 certificering